SUMMER 2017
19 May - 20 July

OPENING TERRASSE 2016

De zomer staat voor de deur. Iedereen kijkt uit naar gezellige lunches op een terrasje, een aperitiefje met vrienden en eindeloze avonden.

Met La Terrasse stellen wij alles in het werk om u opnieuw te overdonderen en een plezante zomer te bezorgen.

Eens voorbij de deuren van La Terrasse staat de tijd stil. U weet wanneer u aankomt, maar nooit wanneer u zal vertrekken. U waant zich eventjes met vakantie in uw eigen hoofdstad: genietend van de laatste zonnestralen, languit in een ligstoel met een glas rosé in de hand en de voeten in het water.

Sluit uw ogen … u bent er.

La Terrasse verrast opnieuw met nieuwe lijnen, materialen en sferen. Met de houten ruimtes, ontworpen door jonge Brusselse architecten, en de combinatie van groen, wit en blauw staat La Terras meer dan ooit in het teken van ecologische verantwoordelijkheid.

Op de kaart staan uw favoriete gerechten maar ook nieuwe suggesties met een bio-toets. De drankenkaart is ook gebaseerd op green en healthy. Het is geen gemakkelijke opdracht om de legendarische mojito of de gin-tonic van de troon te duwen, maar de verse fruitsappen gaan de uitdaging aan.

Aangezien zondag niet alleen de dag des Heren, maar ook een ideale gelegenheid is voor een late brunch, ontvangt La Terrasse u met familie of vrienden tussen 11 en 15 uur voor een brunch om elke honger te stillen. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de springkastelen, aan de tekentafel of in het gezelschap van de clown.

La Terrasse combineert ontspannen met netwerken en biedt verschillende formules voor business events die worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Bereid u voor. Het aftellen is begonnen !